Even voorstellen : Marco van Opijn

Mijn passie in het leven gaat over ontwikkelen van mensen. De beste versie van jezelf worden vanuit de kernkwaliteiten waarmee je bent geboren. Een verzameling mensen is een team, en een verzameling teams is een bedrijf, onderneming of organisatie. Op deze manier wil ik dan ook bedrijven, ondernemingen en organisaties de béste versie van zichzelf laten worden.

Dit doe ik als ZZP ’er vanuit mijn eigen bedrijf: Van Opijnen Coaching. Tevens ben ik aangesloten bij Franchiseonline. Dit vind ik een mooie samenwerking met andere professionals. Hierbij kunnen wij constant in de behoefte van een ondernemer en onderneming voorzien en de juiste kwaliteiten leveren die in een fase van de onderneming relevant zijn. Hierbij zijn wij in staat om elkaar te helpen en ondersteunen. Door onze kennis, jarenlange ervaring en een werkwijze waar grote betrokkenheid centraal staat, zorgen wij ervoor dat uw klanten ervaren dat uw waardering voor hun trouw veel meer is dan een klantenkaart waarmee je kunt sparen. Door oprecht contact met klanten te maken, bouwen uw medewerkers aan goede klantrelaties. U zult ervaren dat onze totaalbenadering veel meer is dan een systeem. Wij zijn daarin zelf een voorbeeld qua betrokkenheid, loyaliteit en klantgerichtheid. Met een gerust hart hanteren wij dan ook onze slogan; ‘het beste begeleid in loyaliteit’!

Wat mag ik voor mijn klanten verzorgen: Leiderschapstrainingen, Teamvorming vanuit kernkwaliteiten, Klantgerichtheid & Service en de Opbouw van structuren en programma’s voor cultuurverbeteringen als ook outplacementtrajecten. Daarnaast begeleid ik trajecten binnen bedrijven en voor particulieren in persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling en burn-out.