La Bonbonnerie

La Bonbonnerie is een bedrijf dat al bijna 25 jaar is gespecialiseerd in full-service merchandising van eigen concepten ambachtelijke Belgische bonbons/chocolade, (Oud-Hollands) snoep en thee.

LBB heeft een zeer kwalitatief, onderscheidend assortiment als aanvulling op het assortiment van de organisatie. Omdat het onderhouden van dit schap bewerkelijk is en kennis vergt, neemt LBB dit geheel uit handen van de winkel. De vertegenwoordiger van La Bonbonnerie neemt de bestelling op, levert deze en zet het ook direct in het schap.

Mochten er producten over datum gaan, dan neemt de vertegenwoordiger deze retour en worden deze gecrediteerd.

Alle vertegenwoordigers rijden in gekoelde bussen waardoor de chocolade gegarandeerd in de beste conditie in het schap terecht komt zonder dat de winkel hier naar om hoeft te kijken.

daarnaast heeft LBB altijd een aanvullend seizoensassortiment waarmee u elk seizoen leuke, verrassende producten heeft in het premium-segment.

Ook het eigentijdse, onderscheidende TEEH! concept is uniek. Het is een uniek concept met allemaal losse thee, compleet met zwarte, groene, kruiden en vruchtenthee. Er zitten bekende smaken bij als Earl Grey, maar ook zeer unieke smaken als ‘Oma’s Appeltaart en Geluksthee’.

Heeft u vragen of interesse, neem dan
contact op via: info@labonbonnerie.nl of 036-5247286.