Verzamel historie van jouw stad of dorp!

Het verzamelen van historische plaatjes van eigen dorp, stad of regio is ‘hot’. Heel wat supermarkten hebben daar in de afgelopen jaren al van mee kunnen profiteren. Het sparen van een mooi overzicht van de lokale geschiedenis spreekt iedereen aan die interesse heeft in de plek waar men woont en leeft. In samenwerking met de lokale historische vereniging of heemkundekring wordt er door Tomorrow een serie plaatjes en een prachtig verzamelalbum ontwikkeld. En er valt bij Tomorrow heel wat te kiezen als het over de uitvoering gaat: verschillende formaten plaatjes, verschillende type albums en verschillende verpakkingen voor de plaatjes, waaronder een duurzaam stickerpack. De resultaten zijn steeds hetzelfde: een stevige omzetstijging, nieuwe klanten en een versterking van uw supermarktimago. ‘Behandel’ de geschiedenis van een bepaalde periode en u kunt de volgende keer een andere periode onder de ‘historie-loep’ nemen.

Extra beleving

Met de historische mokken maakt u uw klanten onderdeel van dit feestje. Deze mokken zijn echte collector’s items die uw betrokkenheid bij het dorp of de stad laat zien. Daarnaast is het een visitekaartje die u achter kunt laten bij uw klanten thuis. Elke keer als men naar de gespaarde historische mokken kijkt, zal men een link leggen met uw winkel. Een gegarandeerd succes!

Wilt u de beleving en impact van de actie nog groter maken? Zet deze campagne dan bijvoorbeeld tegelijk in met de historische boeken en historische plaatjes. Dit zorgt voor een totaalconcept waar niemand omheen kan! Nieuw is tot slot het Historisch Fotohokje. Breid uw historisch thema verder uit met een fotohokje op locatie. Klanten maken in het hokje een foto en ontvangen een persoonlijke “groeten uit” ansichtkaart in historisch thema. Een blijvende herinnering aan deze mooie campagne en al met al redenen genoeg om er eens met ons over in gesprek te gaan!

Voor meer informatie: https://www.localloyaltygroup.com/